![]() |
Rise Against |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zodiac
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ağutos 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Konu: Rise AgainstGönderim Zamanı: 05 Ağutos 2010 Saat 18:04 |
|
Grup hakkında kısa bilgiyi http://tr.wikipedia.org/wiki/Rise_Against sayfasından alabilirsiniz.
Çıkışları 2000 civarında olduğundan 2000 senesinden sonra görebileceğiniz en sağlam punk gruplarından biri diyebilirim yaygınlaşanlar arasında. 2008'de çıkardıkları Appeal To Reason ile pop-punk kıvamına geçseler bile batırmayan, Fat Wreck Chords'tan çıktıktan sonra yavaş yavaş melodic hardcore/punk'tan pop-punk'a 7-8 sene içinde yavaş yavaş ama yavşaklaşmadan geçen enfes bir grup. Şahsi kanaatimce tek kötü yanları Straight Edge olayına bulaşmış olmaları. |
|
|
abla senin sesin çatlamış git sıva yaptır.
|
|
![]() |
|
eran
Kurucu
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Virgin Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5265 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağutos 2010 Saat 21:39 |
|
Ben bunları nfs serisinin birinde tanımıştım sonra disco çekip yumulduydum can efendi. Sağlamlar gaz verirler ama et yemiyler vejeteryan ibneler
|
|
|
ellaam!
|
|
![]() |
|
Zodiac
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ağutos 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağutos 2010 Saat 22:04 |
|
Nfs serisinin hangi oyununa hangi şarkıyı verdiler lan? Sen bi ara ziyaya prayer of the refugee şarkısını atmışın, onlar da bana pasladılar orda ilk dinlediydim. Sonra Punisher: War Zone filminin soundtrackinde görüp dinleyince ordaki şarkı fena sardıydı, Appeal To Reason albümünde bonus olarak da bulunuyor bazı sürümlerde.
Et yeseler ocakbaşı yapacaktık ibnelerle. |
|
|
abla senin sesin çatlamış git sıva yaptır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |