![]() |
Eleman veya Grup Arayanlar Buraya... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Yazar | |
Aurora Borealis
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2004 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Konu: Eleman veya Grup Arayanlar Buraya...Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2004 Saat 14:54 |
|
İstanbuldan Gitar ve bass gitar aranıyor Opeth cover grubu için. İlgilenenler direkt mail yada icq la ulaşsın - buraya cevap yazmak yerine -. 83373884 !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O
|
|
![]() |
|
Katl-i Vacib
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 139 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2004 Saat 03:47 |
|
Görmüşken ben de yazayım. Bursa'lı Ska Punk grubuna da gitarist aranıyor. Bu foruma giripte "Ulan ben gitar çalıyorum ama Bursa'da ikâmet ediyorum ne şanssızlık" falan diyen olmasın diye yazdım. Bir çeşit halka hizmet :). Bu arada ben Opeth i duymuştum. Ne tür yapıyorsunuz?
|
|
|
http://katlivacib.cjb.net
http://www.purevolume.com/katlivacib |
|
![]() |
|
Hunamca
Üye
Kayıt Tarihi: 06 Ağutos 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağutos 2004 Saat 14:40 |
|
izmirde gitarist (solo olursa daha makbul) ve vokal aranıoyr..Barda
çalacağız lütfen çalışkan ve sorumluluk sahibi olanlar cevap
yollasınlar-bardan teklif almıştık ama anlaşamadığımız bir konu
yüzünden hem gitaristimizi hemde vokalimizi kaybettik..Repertuar genel
olarak barda çalacağımız için poprock ilgilenenler
icq : 75103757 msn: hunamca@hotmail.com mail: hunamca@hotmail.com dan bana ulaşabilirler hiç olmadı ö m bile atın... |
|
|
Do Re Mi Fa Sol La Si Do
|
|
![]() |
|
WoLoLo
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Cuba Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağutos 2004 Saat 15:25 |
ya sen bunu opeth-tr'ye de yazmıştın ama opeth cover grubu zaten hazır bi halde var. istersen onlarla bi konuşup, onlara katıl... daha iyi olur bence |
|
|
yaaaaaa
|
|
![]() |
|
PentagraM
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Ağutos 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ağutos 2004 Saat 17:37 |
|
Gölcük'te alternative metal grubumuz PORTAL'a basçı,elektrocu ve baterist arkadaşlarımı kabul ediyorum. !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O |
|
![]() |
|
kaizz
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Neutral Zone Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1104 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ağutos 2004 Saat 17:45 |
|
Eleman veya Grup Arayanlar Buraya... topicini görmemiş olmalısın. oraya taşıyorum.
|
|
|
Oh they say that it’s over,
And it just had to be Yes they say that it’s over, We’re lost children of the sea... |
|
![]() |
|
Aurora Borealis
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ağutos 2004 Saat 13:57 |
|
Wololo: ihtiyacı olsa söylerlerdi, onun dışında ikinci bir grup neden olmasın? Düzenleyen Aurora Borealis |
|
![]() |
|
realkorn_fan
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağutos 2004 Saat 20:27 |
|
Gitar ve bass çalarım vokalde cabası bass,bariton ve çok ii olmasada tenor brutal yaparım birazcıkım...söyle agır olsun sonra bide kendi parcalarımızı yapalım... Hey bandirmada daha yeniyim balikesirde birsürü grupta caldım sadece ikinci caldıgım grup memnun diil o zamanda aptallık edip kız arkadasımla vakit gecirmek için çalısmıyodum ama onlarda haketti nankörlük yaptılar... |
|
|
All my life who am I!!!!!!
|
|
![]() |
|
mayhem666
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2004 Saat 15:00 |
|
vokal ihtiyacı olan gruplar benimle iletişime geçsin satanfather7@hotmail.com |
|
|
|
![]() |
|
mayhem666
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2004 Saat 14:59 |
|
vokal ihtiyacı olan grup arıyorum e mail:satanfather7@hotmail.com
|
|
|
|
![]() |
|
lilith
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2004 Konum: Czech Republic Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 827 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2004 Saat 17:09 |
|
bence ne tur vokal yaptigini da belirtsen daha bi faydali olur sanki..
|
|
|
apo pantos kako daimonos
|
|
![]() |
|
NextInLine
Görevli
Thrash,Speed,Power - Amatör Gruplar Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2004 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 703 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2004 Saat 17:49 |
|
Amatör gruplar kısmında "Duyuru" olarak grup veya eleman arıyanlar diye bir başlık var. Eleman arıyanlar bölümü olmadığı için, şimdilik ordan devam etmelisin arayışına...
Umarım bulursun, kolay gelsin! |
|
|
|
![]() |
|
astharoth
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2004 Saat 18:42 |
|
davulcu arıyorum diyen varsa istanbuldaysa:)
|
|
|
'and u run,u run to the sun...but it's sinking...'
|
|
![]() |
|
mayhem666
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2004 Saat 20:33 |
|
brutal tabi kide hiç farketmez scream hariç |
|
|
|
![]() |
|
dAmLa
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2004 Saat 10:31 |
|
basscı arayan warsa bana ulasabilir tabi hatun bascı kabul ederse |
|
![]() |
|
Aurora Borealis
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2004 Saat 21:38 |
|
Semt, ilçe enstrüman, varsa belirli müzik türleri açısından da aydınlatın mesajlarınızda, sormak zorunda kalmayalım...
|
|
![]() |
|
kötü robot
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2004 Saat 16:37 |
|
izmirde punk grubu kilinke davulcu arıyoz !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O dan bana ulasabilirler |
|
|
herkesten kaçtım turk polisinden kaçamadım
kilink |
|
![]() |
|
hasonowic
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2004 Saat 08:14 |
|
ulan davul çalmayı öğrenip gelem sizin oraya.....
|
|
|
www.cemiyettepisiyorum.com www.deligomlegi.net www.second.com www.punkerland.com
|
|
![]() |
|
jaimz
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2004 Saat 23:10 |
|
ARKADASLAR ANKARADAN BASSIST ARIYORUM...
|
|
|
____JAIMZ____
|
|
![]() |
|
NextInLine
Görevli
Thrash,Speed,Power - Amatör Gruplar Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2004 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 703 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2004 Saat 18:25 |
Allah sabır versin abi ne diyim... |
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |