![]() |
Gereken değer verilmemiş gruplar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tunca
Üye
Forumun Piji Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3256 |
Alıntı Cevapla
Konu: Gereken değer verilmemiş gruplarGönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 00:17 |
|
theory in practice geliyo direk aklıma. ondan sonra türkiye'de fazla bilinmeyen immolation
|
|
![]() |
|
zed_x
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1459 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 01:02 |
|
Exodus,Flotsam&Jetsam A.B.D. den Metallica elemanlarının eski grupları diye biliyor herkes,bilmiyorki ikiside taş gibin,Almanya'dan ise biranın Tanrısı Tankard.
|
|
|
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
|
|
![]() |
|
eran
Kurucu
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Virgin Islands Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 5266 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 01:11 |
|
Bunları bilmeyen ve ben metal dinlerim sert adamım metalkafayım diyenler varsa analarının suratına sıçarım
|
|
|
ellaam!
|
|
![]() |
|
Anselmo
Kurucu
Kayıt Tarihi: 08 Ağutos 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2184 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 02:10 |
|
Kesinlikle Corrosion Of Conformity..
|
|
![]() |
|
kristian
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2004 Konum: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 245 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 02:40 |
|
Serpent |
|
|
|
![]() |
|
belial
Görevli
Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 325 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 10:54 |
|
türkiye için pro pain derim....taş gibi new york hardcore yaparlar şimdi çıkan birçoğununda güzel müzik yaptığı metalcore gruplarının aslında babası ve dahada gaz olan müziği 80lerden beri yaparlar..türkiyede bi ton metal dinleyicisi tüm metalcore gruplarını bilirken pro painden bi haberdir..dünyada bu adamların manyakları çok ama türkiyede benim bildiğim bi güçlü bide ben |
|
|
CURSE THE GODZZ!!
|
|
![]() |
|
lugalbanda
Kurucu
Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2003 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1330 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 11:07 |
|
Ten Years After, Alvin Lee gibi bir yeteneğe sahipken ülkemizde pek bilinmez, birde grup değil ama gitarist Tommy Bolin var Deep Purple ile bir albümde çalmıştır fakat albüm talihsiz bir albüm olduğundan yada kimilerine göre Bolin'in kulandığı uyuşturucu dozunu iyice arttırdığı döneme denk geldiğinden vasat bir çalışmadır ama solo çalışmaları harikadır. Zed_x saydığın gruplara daha ne değeri verilsin hepside o tür müzik dinleyenlerin el üstünde tuttuğu gruplar. |
|
![]() |
|
zed_x
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1459 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 11:42 |
|
Ya;thrash metali gerçekten seven ve metallica'nın dışına çıkmak isteyenler/çıkanlar için el üstünde tutulduğu doğru.Ha bende bu grupları tanıyalı en eski 1 sene filan olmuştur,yıllardan beri bilmiyordum.Ama Tr düzeyinde ben hala hakettikleri değeri göremediğine inanıyorum.
|
|
|
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
|
|
![]() |
|
belial
Görevli
Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 325 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 13:14 |
|
thrash metal zaten türkiyede hakettiği değeri görmediği için o gruplarda sadece tharash metalle yakından ilgilenenlerin değer verdiği gruplar halindedir.ama eranın dediği gibi metal özelliklede thrash dinlerim diyipde o grupları bilmeyenler ya yeni başlamışlardır yada kendilerini kandırıyolardır..genele göre pek populer olmayan bu gruplar thrash metal arenasının en önemli gruplarındandır.. asıl aklıma thrash metalin çok sağlam bi grubu olmasına rağmen sağlam thrashciler tarafındanda pek değer verilmeyen tanınmayan bi grup RAZOR geldi.kanadanın aygırları bunlarda..evil invaders ve executioners songs albümleriyle kafayı sıyırtırlar bana. |
|
|
CURSE THE GODZZ!!
|
|
![]() |
|
Anselmo
Kurucu
Kayıt Tarihi: 08 Ağutos 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2184 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 16:03 |
Beni de say: !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O Doğrudur, Türkiye'de Pro-Pain de çok bilinmez garip şekilde. Ama Türkiye için sayarsak grup bol. Mesela Down da çok bilinmiyor ülkede ama Avrupa'da falan muazzam kitlesi var adamların. Black Label Society de öyle keza.. |
|
![]() |
|
zed_x
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 16:56 |
|
Elin Kazağı bile(ulytau gitaristi) Zak Wylde'ı idol belirliyor kendine mesela
Türkiye'de sorsan küfür ediyosun sanırlar...
|
|
|
|
|
![]() |
|
Legion
Yönetici
Yönetici Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2004 Konum: Zimbabwe Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3479 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 19:39 |
|
PRO-PAIN
|
|
![]() |
|
Jester
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2006 Konum: Madagascar Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 19:56 |
|
Vàli diye bir neofolk grubu var, kesinlikle onlar. Last.fm'de bile 650 kişi mi ne var dinleyen, ki bende olan albümlerine aşığım, yumuşak Empyrium tadında bir şey.
Bir de Shakra diye İsviçreli Hard-Rock grubu var bir tane, nasıl bilinmiyorlar anlamıyorum, Fall albümleri hatmedilmeli. |
|
|
never showing its tears Take this life.. Last.fm |
|
![]() |
|
belial
Görevli
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 20:36 |
|
ha iyi dedin can 3 kişiyiz o zaman...paramız olunca çağırak adamları üçümüz pogo yapak aklıma gene bi grup daha geldi isveçten death metal dinlemeye alışkın herkez CRANIUM gibi sapık bi thrash metal grubunu nerdeyse herkez görmezden geliyo.üç albümleri var speed metal satan ,speed metal slaughter, speed metal sentence...albüm isimlerinden zaten nasıl bişeyler yaptıkları belli... özellikle dentist of death parçasını seviyorum kendime çok yakın buluyorum grubu |
|
|
CURSE THE GODZZ!!
|
|
![]() |
|
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 516 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2007 Saat 22:08 |
Vali'yi ben de biliyorum şahane gruptur Suidakra da dinlenilmesi gereken bi gruptur bu arada iskoç esintili gaydalı maydalı melodik death metal Caledonia albümlerini muhakak dinleyin |
|
![]() |
|
Opiate
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2005 Konum: Antigua And Barbuda Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1314 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2008 Saat 05:46 |
|
Zifir diye bir türk grubu var 2007 çıkışlı You Must Come With Us diye bir albümleri var. Dinleyin, dinlettirin. türkiş bilek metal. |
|
|
In Flames.
|
|
![]() |
|
tunca
Üye
Forumun Piji Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3256 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2008 Saat 08:15 |
|
Hee In Spite'tan Onur'un grubu. Ben de tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
METAL15
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 20:59 |
|
Eths.. (MetalCore)
|
|
![]() |
|
Opiate
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2005 Konum: Antigua And Barbuda Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1314 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 14:49 |
|
Stolen Babies.
|
|
|
In Flames.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |