Rockinside Rock & Metal Müzik Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Müzik Inside > Rock, Metal Genel sohbet
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rockinside Radyosu Yeniden Sizlerle. Dinlemek için Tıklayınız

Gereken değer verilmemiş gruplar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Forumun Piji

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3256
  Alıntı tunca Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Konu: Gereken değer verilmemiş gruplar
    Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 00:17
theory in practice geliyo direk aklıma. ondan sonra türkiye'de fazla bilinmeyen immolation
Yukarı Dön
zed_x Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1459
  Alıntı zed_x Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 01:02
Exodus,Flotsam&Jetsam A.B.D. den Metallica elemanlarının eski grupları diye biliyor herkes,bilmiyorki ikiside taş gibin,Almanya'dan ise biranın Tanrısı Tankard.
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
Yukarı Dön
eran Açılır Kutu Gör
Kurucu
Kurucu
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 5266
  Alıntı eran Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 01:11
Bunları bilmeyen ve ben metal dinlerim sert adamım metalkafayım diyenler varsa analarının suratına sıçarım
ellaam!
Yukarı Dön
Anselmo Açılır Kutu Gör
Kurucu
Kurucu
Simge

Gönderilenler: 2184
  Alıntı Anselmo Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 02:10
Kesinlikle Corrosion Of Conformity..
Yukarı Dön
kristian Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 245
  Alıntı kristian Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 02:40

Serpent

Yukarı Dön
belial Açılır Kutu Gör
Görevli
Görevli
Simge

Gönderilenler: 325
  Alıntı belial Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 10:54

türkiye için pro pain derim....taş gibi  new york hardcore yaparlar şimdi çıkan birçoğununda güzel müzik yaptığı metalcore gruplarının aslında babası ve dahada gaz olan müziği 80lerden beri yaparlar..türkiyede bi ton metal dinleyicisi tüm metalcore gruplarını bilirken pro painden bi haberdir..dünyada bu adamların manyakları çok ama türkiyede benim bildiğim   bi güçlü bide ben

CURSE THE GODZZ!!
Yukarı Dön
lugalbanda Açılır Kutu Gör
Kurucu
Kurucu
Simge

Gönderilenler: 1330
  Alıntı lugalbanda Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 11:07

Ten Years After, Alvin Lee gibi bir yeteneğe sahipken ülkemizde pek bilinmez, birde grup değil ama gitarist Tommy Bolin var Deep Purple ile bir albümde çalmıştır fakat albüm talihsiz bir albüm olduğundan yada kimilerine göre Bolin'in kulandığı uyuşturucu dozunu iyice arttırdığı döneme denk geldiğinden vasat bir çalışmadır ama solo çalışmaları harikadır.

Zed_x saydığın gruplara daha ne değeri verilsin hepside o tür müzik dinleyenlerin el üstünde tuttuğu gruplar.

Forum kurallarını okuyun

Başka platformlarda bu nickle mevcut değilim.
Yukarı Dön
zed_x Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Alıntı zed_x Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 11:42
Ya;thrash metali gerçekten seven ve metallica'nın dışına çıkmak isteyenler/çıkanlar için el üstünde tutulduğu doğru.Ha bende bu grupları tanıyalı en eski 1 sene filan olmuştur,yıllardan beri bilmiyordum.Ama Tr düzeyinde ben hala hakettikleri değeri göremediğine inanıyorum.
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
Yukarı Dön
belial Açılır Kutu Gör
Görevli
Görevli
Simge

Alıntı belial Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 13:14

thrash metal zaten türkiyede hakettiği değeri görmediği için o gruplarda sadece tharash metalle yakından ilgilenenlerin değer verdiği gruplar halindedir.ama eranın dediği gibi metal özelliklede thrash dinlerim diyipde o grupları bilmeyenler ya yeni başlamışlardır yada kendilerini kandırıyolardır..genele göre pek populer olmayan bu gruplar thrash metal arenasının en önemli gruplarındandır..

asıl aklıma thrash metalin çok sağlam bi grubu olmasına rağmen sağlam thrashciler tarafındanda pek değer verilmeyen tanınmayan bi grup RAZOR geldi.kanadanın aygırları bunlarda..evil invaders ve executioners songs albümleriyle kafayı sıyırtırlar bana.

CURSE THE GODZZ!!
Yukarı Dön
Anselmo Açılır Kutu Gör
Kurucu
Kurucu
Simge

Gönderilenler: 2184
  Alıntı Anselmo Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 16:03
Orjinalini yazan: belial

türkiye için pro pain derim....taş gibi  new york hardcore yaparlar şimdi çıkan birçoğununda güzel müzik yaptığı metalcore gruplarının aslında babası ve dahada gaz olan müziği 80lerden beri yaparlar..türkiyede bi ton metal dinleyicisi tüm metalcore gruplarını bilirken pro painden bi haberdir..dünyada bu adamların manyakları çok ama türkiyede benim bildiğim   bi güçlü bide ben

Beni de say: !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O

Doğrudur, Türkiye'de Pro-Pain de çok bilinmez garip şekilde. Ama Türkiye için sayarsak grup bol. Mesela Down da çok bilinmiyor ülkede ama Avrupa'da falan muazzam kitlesi var adamların. Black Label Society de öyle keza..
Yukarı Dön
zed_x Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Alıntı zed_x Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 16:56
Elin Kazağı bile(ulytau gitaristi) Zak Wylde'ı idol belirliyor kendine mesela Türkiye'de sorsan küfür ediyosun sanırlar...
Yukarı Dön
Legion Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 3479
  Alıntı Legion Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 19:39
PRO-PAIN
Yukarı Dön
Jester Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 442
  Alıntı Jester Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 19:56
Vàli diye bir neofolk grubu var, kesinlikle onlar. Last.fm'de bile 650 kişi mi ne var dinleyen, ki bende olan albümlerine aşığım, yumuşak Empyrium tadında bir şey.

Bir de Shakra diye İsviçreli Hard-Rock grubu var bir tane, nasıl bilinmiyorlar anlamıyorum, Fall albümleri hatmedilmeli.
Eternal Grinning Jester Masque
never showing its tears

Take this life..

Last.fm
Yukarı Dön
belial Açılır Kutu Gör
Görevli
Görevli
Simge

Alıntı belial Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 20:36

ha iyi dedin can   3 kişiyiz o zaman...paramız olunca çağırak adamları üçümüz pogo yapak

aklıma gene bi grup daha geldi isveçten death metal dinlemeye alışkın herkez  CRANIUM gibi sapık bi thrash metal grubunu nerdeyse herkez görmezden geliyo.üç albümleri var speed metal satan ,speed metal slaughter, speed metal sentence...albüm isimlerinden zaten nasıl bişeyler yaptıkları belli...

özellikle dentist of death parçasını seviyorum kendime çok yakın buluyorum grubu

CURSE THE GODZZ!!
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 516
  Alıntı Avatar Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2007 Saat 22:08
Orjinalini yazan: Jester

Vàli diye bir neofolk grubu var, kesinlikle onlar. Last.fm'de bile 650 kişi mi ne var dinleyen, ki bende olan albümlerine aşığım, yumuşak Empyrium tadında bir şey.

Vali'yi ben de biliyorum
şahane gruptur

Suidakra da dinlenilmesi gereken bi gruptur bu arada
iskoç esintili gaydalı maydalı melodik death metal
Caledonia albümlerini muhakak dinleyin
Yukarı Dön
Opiate Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1314
  Alıntı Opiate Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2008 Saat 05:46

Zifir diye bir türk grubu var 2007 çıkışlı You Must Come With Us diye bir  albümleri var. Dinleyin, dinlettirin. türkiş bilek metal.

In Flames.
Yukarı Dön
tunca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Forumun Piji

Gönderilenler: 3256
  Alıntı tunca Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2008 Saat 08:15
Hee In Spite'tan Onur'un grubu. Ben de tavsiye ederim
Yukarı Dön
METAL15 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 30
  Alıntı METAL15 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 20:59
Eths.. (MetalCore)
Yukarı Dön
Opiate Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1314
  Alıntı Opiate Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 14:49
Stolen Babies.
In Flames.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 9.03
Copyright ©2001-2007 Web Wiz