![]() |
Lordi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mayhem666
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Alıntı Cevapla
Konu: LordiGönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 Saat 14:22 |
![]() Grup; yaratıcısı, beyni, şarkı sözü yazarı ve vokalisti Lordi (The Hulk of Hell) tarafından kuruldu.. Ortalıkta manyak gibi gezinen bu grubun diğer elemanları ise; Amen “The Living Dead” (gitar/vokal), Enary “Mistress Pain” (klavye/vokal), Kalma “Kalmageddon” (bas gitar/vokal) ve Kita “Jaws of Death” (bateri/vokal)..
diskografi; 2002 - !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O |
|
|
|
![]() |
|
kristian
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2004 Konum: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 245 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 Saat 14:27 |
|
Bu grubu dinlemiyorum neden diye sorarsaniz Boyle guclu gorunumlu
gruplarin cok Saglam olmasada solo gitaristlere ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Bu nedenle en azindan ben dinlemiyorum. bastan sona parcalarda soz duymak hosuma gitmiyor. |
|
|
|
![]() |
|
mayhem666
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 Saat 23:26 |
|
valla haklısın kardeşimde ben sanırım sözlerine vuruldum adamların hardrock heleluja nın sözlerini çevirdiğimde çok hoş sözler çıkıyor ortaya
|
|
|
|
![]() |
|
zed_x
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1459 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 Saat 23:42 |
|
Söz konusunda Nevermore'un üstüne tanımam arkadaş,Warrel Dane.Adam hem tenor hemde öğrenebildiğim kadarıyla edebiyatçı Lordi'yi çok fazla sevmememe ve o kadarda ahım şahım bulmamama rağmen bir konuda takdir ediyorum.Adamlar gayet s*kimden aşşağısı Eurovision diyerek o kadar ağır ve zor makyajlarla sahneye çıkıp çatır çatır çaldılar ve bizim ''SüperStar'' la birlikte birçok ülkenin şarkıcısına ''NAH!'' çektiler bi bakıma.Finliler biz geliyoruz demişlerdi zaten,yanlış hatırlamıyorsam Lordi'den bir sene öncede Heavy/Power tarzı bir grupla çıkmışlardı. Not:Türkçe'de cümleye olumsuzluk hali katmak amma zor lan.sevmememe,bulmamama... hay a.k |
|
|
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
|
|
![]() |
|
mayhem666
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2007 Saat 15:20 |
|
lordi bir bakıam dediğini yaptı olay bir de şöyle gelişiyor live peformans öncesi bunlar dan biri wc ye girmiş kostümlerle sanırım şu mumya kıyafeti olandı adamın biri bir görmüş bunu direkt toz |
|
|
|
![]() |
|
blind_guardıan
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2010 Saat 22:00 |
|
ac-dc gibi çalıyolar ama söliyiş tarzları farklı.en çok sevdiğim gruplardan biri.sert olmaması sevdiğim bir yanı.
|
|
![]() |
|
Megarock
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Konum: Bahrain Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 Saat 14:38 |
|
ben bu grubu dinlemeye yeni başladım en iyi şarkıları hangileri sizce önerdikleriniz varsa söyler misiniz?? :)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |