![]() |
Billy Talent |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
eran
Kurucu
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Virgin Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5265 |
Alıntı Cevapla
Konu: Billy TalentGönderim Zamanı: 29 Ocak 2007 Saat 20:06 |
|
Geçen gün bi oyun trailer ın da dinledim bunları ilk... Sonra sardı fena değil hani dinlenebilir, 4 tane bebe var işte vokal peltek gibin felan... Yeryer eğlenceli yeryer emo da. Emo olayını pek çözemedim riffler de. Lirikler felan olsa gerek
![]() 3 tane sağlam şarkılarına hasta oldum zaten beğenen olursa gerisini getirir... - This Suffering - Red Flag - Where Is The Line... Bu 3 ü Billy Talent II albümünde... Eğlenceli lan |
|
|
ellaam!
|
|
![]() |
|
mawish
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Mart 2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2007 Saat 23:59 |
|
Devil In A Midnight Mass diye bir parçaları var şarkıdan çok klip işe yarar cinsten..karanlık mekanlar kilise+çocuk+şeytan üçlemesi klasik ama amatörce değil..bir de vokal hep fısıldayarak söylerse şarkıları,daha bi dinlenir olur sanırım |
|
![]() |
|
Dredg
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 Saat 18:47 |
|
Eğlenceli müzik yapar gibi görünüp sözleri hiç de eğlenceli olmayan garip bir gruptur bu.
" Billy Talent II " albümü baştan sona güzel. Diğer " Billy Talent " albümü de hoştur tabi. |
|
![]() |
|
mawish
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Mart 2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 Saat 19:41 |
|
bir de Surrender var.. her yerde çalıyor,başta güzeldi de öğğk gelmeye başladı artık... ama sözler bir garip,hastalıklı aşık insan portresi vs vs...
|
|
![]() |
|
boddah
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2010 Saat 05:21 |
|
surrender iyidir, her dinlediğimde hoplar zıplar coşarım
yine de diğer şarkılarıyla bu adam sıkıyor beni. hakkını vermek gerek ki şarkı sözleri de iyidir ayrıca, evet. |
|
|
dönünce birden yüzüme, yüzümün bu en yitik çağına
dedi ki: siz niye yoksunuz acaba? |
|
![]() |
|
tunca
Üye
Forumun Piji Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3255 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2010 Saat 18:01 |
|
kız mısın
|
|
![]() |
|
boddah
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2010 Saat 18:03 |
|
öyleyim de alakayı anlamadım
|
|
|
dönünce birden yüzüme, yüzümün bu en yitik çağına
dedi ki: siz niye yoksunuz acaba? |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |