![]() |
Sigh |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kristian
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2004 Konum: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 245 |
Alıntı Cevapla
Konu: SighGönderim Zamanı: 26 Ağutos 2006 Saat 15:08 |
|
Sign / "Hangman's Hymn"
Japonlarin kult grubu "Sing" yeni albumunun kayitlarini tamamladi. bu sefer albumde Enforsaken vocalisti Steven Sagalada yer aliyor. Sample: !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O websitesi.. !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O |
|
|
|
![]() |
|
tunca
Üye
Forumun Piji Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3256 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağutos 2006 Saat 16:51 |
|
sign'ı bilmem de sigh var ben de. vokal çok kötü. müzikte ehh diyelim.
değişik şeyler yapmaya çalışmışlar ama değişik olmamış. |
|
![]() |
|
kristian
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2004 Konum: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 245 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağutos 2006 Saat 17:17 |
|
himm yanlis yazmisim Sigh valla aklima ole karisik ki.. aslinda guzel parcalari var cok seveni var neyes ben sadece actim topigi isteyen yazar.
|
|
|
|
![]() |
|
Opiate
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2005 Konum: Antigua And Barbuda Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1314 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 Saat 12:42 |
|
!.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O !.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O
Mis gibi grupmuş ha. |
|
|
In Flames.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |