Rockinside Rock & Metal Müzik Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Müzik Inside > Yerli Rock-Metal
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rockinside Radyosu Yeniden Sizlerle. Dinlemek için Tıklayınız

Şebnem Ferah

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zed_x Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1459
  Alıntı zed_x Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 04:36
Orjinalini yazan: mawish

ne?kim?nasııılll taklit değil yaw..bunlar hep aynı edebiyatı parçalıyor yıllardır,rock yapıyorum ben yaaa edasıyla rock müziğin içine edenlerden biri de şebnem hanımdır..teoman ve benzeri tayfaların uzayıp giden bir parçası işte..ağdalı rock diye bişey varsa(?) Şebnem Ferah onu yapıyor...cevap falan da istemiyorum mümkünse..
afedersin ama sen kaç yıldır rock! dinliyorsunda bu kanıya vardın sorabilirmiyim?
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
Yukarı Dön
mawish Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 268
  Alıntı mawish Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 12:10
tabi ki de söyleyeyim 11 yaşımda Bulutsuzluk Özlemi ve Erkin Koray konserleriyle gözüm açıldı ve şu an 21 yaşındayım ve bilmem kaç yıllık rocker olmanın konuyla hiçbir alakası da yoktur.. 
Yukarı Dön
zed_x Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Alıntı zed_x Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 15:21

bence alakası var,nedenmi var..kalkıpta bilip bilmeden insanları kötüleme,onları aşağılama seviyesine gelmişsin ya,işte ondan var.

şebnem türkiyedeki tamamı bayanlardan kurulu ilk hard rock grubunu kurmuştur(bilmeyen kalmadı zaten).ki bunun yanında gayette başarılı işlere imza atmıştır.son zamanlarda herkese bo* atmak moda oldu diye önümüze gelen herkeze,bu dandrik,bu kaka,bu tuuuu olmaz demiyelim lütfen!?!?

dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
Yukarı Dön
mawish Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Alıntı mawish Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 17:27
alakasız bence...aşağılamak öyle yapılmaz başka türlüdür o sizin dediğiniz...ki isteyen istediğini yapar ben fikrimi söylerim tıpkı sizin gibi,beğenmek zorunda değilsiniz ki tıpkı benim Şebnem hanımı beğenmediğim gibi...fikrimi de "aman yaw kızar şimdi birileri" diye belirtmeyecek değilim.. cvp istemiyorum demiştim ilk msjın sonunda çünkü bu konu hakkında ki fikrimi söyledim ve neden bu kadar uzattığınızı da anlamıyorum..en başından cvp yazmamanız gerekirdi değil mi ya da özel msj atsaydınız bana daha iyi olurdu..ben sinirlenip çoşan biri değilimdir bu arada seviyemi de bildiğinizi sanmıyorum..Şebnem Ferah'lı kalın iyi günlerrrr....
Yukarı Dön
zed_x Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Alıntı zed_x Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 17:48
sana seveceksin diyen yokki zaten,ama rock müziğin içine ediyor diyemessin.sevme,dinleme,gayet normal ama ''rock müziğin içine ediyor'' ''ağdalı rock yapıyor'' diyipte ''cevap yazmayın lütfen'' şeklinde bir yazı yazman abese iştigal,şebnemin fanı yada avukatı değilim,aman amanda açıp dinlediğim yoktur ama bazı şeylere saygı duymak lazım gerektiği düşüncesindeyim,bu kadın geçmişte başarılı işlere imza atmışmı? atmış!? .sevmiyorum de geç ,çamur at izi kalsın şeklinde hakaret etme..
Yukarı Dön
mawish Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Alıntı mawish Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 17:51

eee peki bunu niye en başta böyle belirtmediniz ki bakın hiç sorun yaşamayacakmışız..tamam o zaman Şebnem hanım rockın içine etmiyor..eee ne değişti.....(benim dememlemi değişiyor herşey anlamında kullandım sakın bunu da yanlış anlamayın)

Yukarı Dön
666wicked666 Açılır Kutu Gör
Görevli
Görevli
Simge
Death Metal & Haemorrhage Fan

Gönderilenler: 1757
  Alıntı 666wicked666 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 18:30
Şebnem hanım nereye ediyor bilmem ama siz topiğin içine ediyorsunuz.

Susun lan işte
Yukarı Dön
mayhem666 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1029
  Alıntı mayhem666 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 31 Mart 2007 Saat 20:54

forum hiç değişmemiş yine herkez birbirini yemekle meşgul

bu arada şebnem ferah haziran ayı gibi DVD çıkarmayı planlıyormuş sağlam

konserlerin içinde bulunduğu bir dvd bakalım nasıl oalcak

ama yeni albüm yapsa daha iyi olacak

Yukarı Dön
goth_tr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 23
  Alıntı goth_tr Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 30 Ağutos 2008 Saat 13:22
Türk_rock kraliçesi...

Şarkılarıyla yaşamı sevdiren Melek...
Yukarı Dön
PurpleBlack18 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 4
  Alıntı PurpleBlack18 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2009 Saat 19:03
Şebnem benim kraliçem ya...Türkiyenin en iyi kadın vokali.Şebnem çok seviyorum seni :)
Yukarı Dön
-*idil*- Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı -*idil*- Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 19:23

Şebnem Ferah Türk Rock  & Metal müziğinin tanrıçasıdır... Onu çok seviyorum. Yakınlarda bildiğiniz bi konseri var mı araştırdım ama bulamadım :/

Call my name and save me from the dark..
Yukarı Dön
Legion Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 3479
  Alıntı Legion Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 Saat 14:31
gel yamacıma gel
Yukarı Dön
RockTurkey Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı RockTurkey Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 18:29
Şebnem FeRah Türk Rock&Metal efsanelerinin başında yer alır bence.. O bir rock kraliçesi.. Bence Türkiye'den Şebnem Ferah gibi bir yetenek çıkmaz daha.. Kendisinin yeni albümlerini bekliyorum :)
*RockTurkey*
Yukarı Dön
Opiate Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1314
  Alıntı Opiate Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2010 Saat 13:33
1 hakkı mı var Türkiye'nin yetenek çıkarma konusunda?
In Flames.
Yukarı Dön
tunca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Forumun Piji

Gönderilenler: 3256
  Alıntı tunca Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 15:35
şebnem ferah kim ya sıçarım dişlerine
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 9.03
Copyright ©2001-2007 Web Wiz