![]() |
Şebnem Ferah |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 456 |
| Yazar | |
zed_x
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1459 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 04:36 |
|
|
|
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
|
|
![]() |
|
mawish
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Mart 2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 12:10 |
|
tabi ki de söyleyeyim 11 yaşımda Bulutsuzluk Özlemi ve Erkin Koray konserleriyle gözüm açıldı ve şu an 21 yaşındayım ve bilmem kaç yıllık rocker olmanın konuyla hiçbir alakası da yoktur..
|
|
![]() |
|
zed_x
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1459 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 15:21 |
|
bence alakası var,nedenmi var..kalkıpta bilip bilmeden insanları kötüleme,onları aşağılama seviyesine gelmişsin ya,işte ondan var. şebnem türkiyedeki tamamı bayanlardan kurulu ilk hard rock grubunu kurmuştur(bilmeyen kalmadı zaten).ki bunun yanında gayette başarılı işlere imza atmıştır.son zamanlarda herkese bo* atmak moda oldu diye önümüze gelen herkeze,bu dandrik,bu kaka,bu tuuuu olmaz demiyelim lütfen!?!? |
|
|
dışarı da olan şeyleri foruma yansıtmamayı öğrenene kadar rockinside.com dan banlıyım
|
|
![]() |
|
mawish
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Mart 2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 17:27 |
|
alakasız bence...aşağılamak öyle yapılmaz başka türlüdür o sizin dediğiniz...ki isteyen istediğini yapar ben fikrimi söylerim tıpkı sizin gibi,beğenmek zorunda değilsiniz ki tıpkı benim Şebnem hanımı beğenmediğim gibi...fikrimi de "aman yaw kızar şimdi birileri" diye belirtmeyecek değilim.. cvp istemiyorum demiştim ilk msjın sonunda çünkü bu konu hakkında ki fikrimi söyledim ve neden bu kadar uzattığınızı da anlamıyorum..en başından cvp yazmamanız gerekirdi değil mi ya da özel msj atsaydınız bana daha iyi olurdu..ben sinirlenip çoşan biri değilimdir bu arada seviyemi de bildiğinizi sanmıyorum..Şebnem Ferah'lı kalın iyi günlerrrr....
|
|
![]() |
|
zed_x
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 17:48 |
|
sana seveceksin diyen yokki zaten,ama rock müziğin içine ediyor diyemessin.sevme,dinleme,gayet normal ama ''rock müziğin içine ediyor'' ''ağdalı rock yapıyor'' diyipte ''cevap yazmayın lütfen'' şeklinde bir yazı yazman abese iştigal,şebnemin fanı yada avukatı değilim,aman amanda açıp dinlediğim yoktur ama bazı şeylere saygı duymak lazım gerektiği düşüncesindeyim,bu kadın geçmişte başarılı işlere imza atmışmı? atmış!? .sevmiyorum de geç ,çamur at izi kalsın şeklinde hakaret etme..
|
|
|
|
|
![]() |
|
mawish
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 17:51 |
|
eee peki bunu niye en başta böyle belirtmediniz ki bakın hiç sorun yaşamayacakmışız..tamam o zaman Şebnem hanım rockın içine etmiyor..eee ne değişti..... |
|
![]() |
|
666wicked666
Görevli
Death Metal & Haemorrhage Fan Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2005 Konum: Mauritania Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1757 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2007 Saat 18:30 |
|
Şebnem hanım nereye ediyor bilmem ama siz topiğin içine ediyorsunuz.
Susun lan işte |
|
![]() |
|
![]() |
|
mayhem666
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2007 Saat 20:54 |
|
forum hiç değişmemiş yine herkez birbirini yemekle meşgul bu arada şebnem ferah haziran ayı gibi DVD çıkarmayı planlıyormuş sağlam konserlerin içinde bulunduğu bir dvd bakalım nasıl oalcak ama yeni albüm yapsa daha iyi olacak |
|
![]() |
|
goth_tr
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Ağutos 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ağutos 2008 Saat 13:22 |
|
Türk_rock kraliçesi...
Şarkılarıyla yaşamı sevdiren Melek...
|
|
![]() |
|
PurpleBlack18
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2009 Saat 19:03 |
|
Şebnem benim kraliçem ya...Türkiyenin en iyi kadın vokali.Şebnem çok seviyorum seni :)
|
|
![]() |
|
-*idil*-
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Konum: Austria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 19:23 |
|
Şebnem Ferah Türk Rock & Metal müziğinin tanrıçasıdır... Onu çok seviyorum. Yakınlarda bildiğiniz bi konseri var mı araştırdım ama bulamadım :/ |
|
|
Call my name and save me from the dark..
|
|
![]() |
|
Legion
Yönetici
Yönetici Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2004 Konum: Zimbabwe Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3479 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 Saat 14:31 |
|
gel yamacıma gel
|
|
![]() |
|
RockTurkey
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 18:29 |
|
Şebnem FeRah Türk Rock&Metal efsanelerinin başında yer alır bence.. O bir rock kraliçesi.. Bence Türkiye'den Şebnem Ferah gibi bir yetenek çıkmaz daha.. Kendisinin yeni albümlerini bekliyorum :)
|
|
|
*RockTurkey*
|
|
![]() |
|
Opiate
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2005 Konum: Antigua And Barbuda Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1314 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2010 Saat 13:33 |
|
1 hakkı mı var Türkiye'nin yetenek çıkarma konusunda?
|
|
|
In Flames.
|
|
![]() |
|
tunca
Üye
Forumun Piji Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3256 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 15:35 |
|
şebnem ferah kim ya sıçarım dişlerine
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 456 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |