![]() |
Cem karaca |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | ||
mayhem666
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Alıntı Cevapla
Konu: Cem karacaGönderim Zamanı: 12 Aralık 2004 Saat 13:06 |
|
|
dinleyenler bilir o türkiyede değişmeyen anadolurock ın babasıdır ben çok severim ya siz
|
||
|
||
![]() |
||
lilith
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2004 Konum: Czech Republic Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 827 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2004 Saat 13:10 |
|
|
tekbirlerle gomulmesi sagken inanir savunur gozuktugu her seyin yalan oldugunun kanitidir.. muzikal kisiliginin yaninda hayatinin son donemlerinde (belki maddi sebeplerden oturu) yaptigi isler beni kendinden sogutmustur..
|
||
|
apo pantos kako daimonos
|
||
![]() |
||
mayhem666
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2004 Saat 13:12 |
|
|
biraz ööle abi haklısın
|
||
|
||
![]() |
||
kaizz
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Neutral Zone Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1104 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2004 Saat 20:58 |
|
|
lilih'e +1 diyorum. zamanında yaptığı iyi şeyler dinlensin, sonradan yaptıkları göz ardı edilsin derim ama o da isteğe bağlı tabi. raptiye rap rap güzel şarkıydı mesela, az coşturmamıştı bir dönem kitleleri.
bir tür metallica sendromu yaşatmıştır ama cem karaca sevenlerine, orası kesin. şahsen kendisine ve müziğine hiçbir zaman ilgi duymadım, o da kesin.
|
||
|
Oh they say that it’s over,
And it just had to be Yes they say that it’s over, We’re lost children of the sea... |
||
![]() |
||
kguncer
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2004 Saat 21:25 |
|
|
ya su turkiyede muziginde kalitesi ve felsefesi olan kac kısı kaldı. en onemli iki adamı vefat etti biri barıs manco digeri cem karaca. bence cem karaca cok guzel ve anlamlı eserleri olan biri. ornek namus belası
|
||
![]() |
||
Legion
Yönetici
Yönetici Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2004 Konum: Zimbabwe Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3479 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2004 Saat 14:23 |
|
|
O eski şarkılarından sonra Allah YAr diye bi şarkı yapmıştı direk yalan..Kerkük zindanı süperdi ama o albümde..Eskileriyse hiç konuşmuyorum..
|
||
![]() |
||
mayhem666
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2004 Saat 14:37 |
|
|
kerküğün zindanı bir tanedir yaw
|
||
|
||
![]() |
||
onurtoprak23
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2005 Konum: Solomon Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2005 Saat 20:16 |
|
|
yaşı ilerleyen bi insan kendini Allah'a daha yakın hissedebilir.ya da ölümden korkar ne biliim,tekbirlerle gömülmesi ya da başka bişi beni fazla ilgilendirmio,yaptığı müzik ,yazdığı parçalar bu forumda konuşulması gereken temel konulardır bence, beni şu da ilgilendirio, tamirci çırağına kapıyı çarpan o karı yok muuuuu onun ...... |
||
|
|
||
![]() |
||
Günahkar
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2005 Saat 03:49 |
|
|
namus belası çok süperdir... ıslak ıslakta çok sağlam parça... şahsen ben çook severim.. cem abimdir o benim.. Gayet güzel bir sesi var saygı duyarım kendisine.. Zamanında anadolu rock'ın gelişmesinde büyük rol oynamıştır... Gerçekten anlamlı sözleri olan çook güzel parçaları var. ahh böyle kişiler zor gelir bir daha !!! zamanında değeri bilinmiyor işte n'apalım.... Allah rahmet eylesin... |
||
![]() |
||
onurtoprak23
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2005 Konum: Solomon Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2005 Saat 00:05 |
|
|
Bencede.. Cem Karacayı'da Barış Manço' yu da Allah rahmet eylesin.... |
||
|
|
||
![]() |
||
andreii
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2004 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2005 Saat 10:05 |
|
|
Cem KARACA bir bektaşidir ve bektaşi inançlarında da tekbir vardır dolayısıyla hayatı boyunca sergilediği tutumla çelişmemiştir sadece dini inancını yerine getirmek için vasiyette bulunmuştur.
|
||
![]() |
||
In_trance
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2004 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2005 Saat 01:27 |
|
|
Son yıllardaki dönüşü ve benzeri pek çok saçmalığı kenara bırakırsak Cem Karaca bence Türk müziğinin en etkili vokalistidir.Özellikle ''Nöbetçinin Türküsü'',''Parka'' ve ''Kendim ettim,kendim Buldum'' daki performansı inanılmaz.
|
||
![]() |
||
GolGe
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2005 Saat 11:47 |
|
|
Cem karacayı anlamak ve değerlendirmek için bir kaç parçasını bilmek yetmez. Komsularına sorarsanız annesine hasta yatağında çok çektirdiğinden dolayı nalet bir adamdı derler. Hatta kendiside demistir ben 50 lerden bir fransız sanatcıyı taklit ediyorum ama sesimin oturması 15 seneyi buldu diye. Ama eğer sarkılarını kalbinizi açıp dinleyebiliyorsanız o zaman anlayabilirsiniz her açıdan nasıl bir adamdı?
|
||
![]() |
||
b@zittirici
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2005 Saat 18:56 |
|
|
eskiler hep başka çünkü yaşadıkları da başkaa unutulmaz onlar şarkıları hep yaşarr... |
||
|
eğer her şeyin yalandan ibaret oldugunu kabul edebilirseniz artık hiç bir şey sizi incitmez...
|
||
![]() |
||
mayhem666
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2005 Saat 18:25 |
|
|
UNUTAMADIK CEM BABAYI
![]()
|
||
|
||
![]() |
||
dark_angel
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2005 Konum: Egypt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 209 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2006 Saat 23:57 |
|
|
geçen gün gittiğim barış panayırında 3 dene şarkı söyleyen akademi barışın söylediği bi şarkıda tabi ki cem karaca nın ıslak ıslak ıydı...o orda şarkıyı söylerken keşke cem karaca burda olsaydı diye geçirdim içimden hep..sonra eve geldim cem karaca dinledim 2 saat....ah çekesim geldi..
|
||
|
moral
if you love someone,set them free. if they return to you,put several 8 inch blades into their head. if they return again,then RUN...JUST RUN... |
||
![]() |
||
Hecatomb
Üye
Geyik Inside Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2005 Konum: Martinique Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1558 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2006 Saat 00:03 |
|
|
31? |
||
|
While there is a time poor class, we are in it; while there is a mutinous element, we are of it; where there is a life that must be bought, we are not f**king free.
Buried Inside - Time As Commodity |
||
![]() |
||
dark_angel
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2005 Konum: Egypt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 209 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2006 Saat 00:11 |
|
heee 31 64 |
||
|
moral
if you love someone,set them free. if they return to you,put several 8 inch blades into their head. if they return again,then RUN...JUST RUN... |
||
![]() |
||
queenofloss
Üye
Kayıt Tarihi: 06 Mart 2006 Konum: Madagascar Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2006 Saat 04:04 |
|
|
ya benimde tamirci çırağını dinleyesim var
ama yok bende o şarkı isteyeyim bari miletten biri göndersin offffff anasını satayım offf efkarlandım bee....sesine hasta olduğum vede ne yazıkki kaybettiğimiz şahsiyettir bu insan, sevilesi, saygı duyulası, alkışlanası
|
||
|
I am the Queen of Loss...For every dear smile I feel I'm not one of you...
|
||
![]() |
||
mayhem666
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağutos 2007 Saat 22:23 |
|
|
!.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O
bu şarkıyı dienlemeden sakın ha cem karacayı seviyorum demeyin ;);)
oy töre töre ille de töre ,bir cana kıymak göz göre göre..
|
||
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |