Rockinside Rock & Metal Müzik Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Müzik Inside > Yerli Rock-Metal
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rockinside Radyosu Yeniden Sizlerle. Dinlemek için Tıklayınız

Cem karaca

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mayhem666 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1029
  Alıntı mayhem666 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Konu: Cem karaca
    Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2004 Saat 13:06
dinleyenler bilir o türkiyede değişmeyen anadolurock ın babasıdır ben çok severim ya siz
Yukarı Dön
lilith Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 827
  Alıntı lilith Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2004 Saat 13:10
tekbirlerle gomulmesi sagken inanir savunur gozuktugu her seyin yalan oldugunun kanitidir.. muzikal kisiliginin yaninda hayatinin son donemlerinde (belki maddi sebeplerden oturu) yaptigi isler beni kendinden sogutmustur..
apo pantos kako daimonos
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Alıntı mayhem666 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2004 Saat 13:12
biraz ööle abi haklısın
Yukarı Dön
kaizz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1104
  Alıntı kaizz Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2004 Saat 20:58
lilih'e +1 diyorum. zamanında yaptığı iyi şeyler dinlensin, sonradan yaptıkları göz ardı edilsin derim ama o da isteğe bağlı tabi. raptiye rap rap güzel şarkıydı mesela, az coşturmamıştı bir dönem kitleleri. bir tür metallica sendromu yaşatmıştır ama cem karaca sevenlerine, orası kesin. şahsen kendisine ve müziğine hiçbir zaman ilgi duymadım, o da kesin.   
Oh they say that it’s over,
And it just had to be
Yes they say that it’s over,
We’re lost children of the sea...

Yukarı Dön
kguncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 10
  Alıntı kguncer Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2004 Saat 21:25
ya su turkiyede muziginde kalitesi ve felsefesi olan kac kısı kaldı. en onemli iki adamı vefat etti biri barıs manco digeri cem karaca. bence cem karaca cok guzel ve anlamlı eserleri olan biri. ornek namus belası
Yukarı Dön
Legion Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 3479
  Alıntı Legion Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2004 Saat 14:23
O eski şarkılarından sonra Allah YAr diye bi şarkı yapmıştı direk yalan..Kerkük zindanı süperdi ama o albümde..Eskileriyse hiç konuşmuyorum..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Alıntı mayhem666 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2004 Saat 14:37
kerküğün zindanı bir tanedir yaw
Yukarı Dön
onurtoprak23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 122
  Alıntı onurtoprak23 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2005 Saat 20:16

yaşı ilerleyen bi insan kendini Allah'a daha yakın hissedebilir.ya da ölümden korkar ne biliim,tekbirlerle gömülmesi ya da başka bişi beni fazla ilgilendirmio,yaptığı müzik ,yazdığı parçalar bu forumda konuşulması gereken temel konulardır bence,

beni şu da ilgilendirio, tamirci çırağına kapıyı çarpan o karı yok muuuuu

onun ...... 

Yukarı Dön
Günahkar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 18
  Alıntı Günahkar Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2005 Saat 03:49

namus belası çok süperdir... ıslak ıslakta çok sağlam parça... şahsen ben çook severim.. cem abimdir o benim..

Gayet güzel bir sesi var saygı duyarım kendisine.. Zamanında anadolu rock'ın gelişmesinde büyük rol oynamıştır... Gerçekten anlamlı sözleri olan çook güzel parçaları var.

ahh böyle kişiler zor gelir bir daha !!! zamanında değeri bilinmiyor işte n'apalım....

Allah rahmet eylesin...

Yukarı Dön
onurtoprak23 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 122
  Alıntı onurtoprak23 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2005 Saat 00:05

Bencede..

Cem Karacayı'da Barış Manço' yu da Allah rahmet eylesin....

Yukarı Dön
andreii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı andreii Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2005 Saat 10:05
Cem KARACA bir bektaşidir ve bektaşi inançlarında da tekbir vardır dolayısıyla hayatı boyunca sergilediği tutumla çelişmemiştir sadece dini inancını yerine getirmek için vasiyette bulunmuştur.
Yukarı Dön
In_trance Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 47
  Alıntı In_trance Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 21 Mart 2005 Saat 01:27
 Son yıllardaki dönüşü ve benzeri pek çok saçmalığı kenara bırakırsak Cem Karaca bence Türk müziğinin en etkili vokalistidir.Özellikle ''Nöbetçinin Türküsü'',''Parka'' ve ''Kendim ettim,kendim Buldum'' daki performansı inanılmaz.
Yukarı Dön
GolGe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 4
  Alıntı GolGe Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2005 Saat 11:47
Cem karacayı anlamak ve değerlendirmek için bir kaç parçasını bilmek yetmez. Komsularına sorarsanız annesine hasta yatağında çok çektirdiğinden dolayı nalet bir adamdı derler. Hatta kendiside demistir ben 50 lerden bir fransız sanatcıyı taklit ediyorum ama sesimin oturması 15 seneyi buldu diye. Ama eğer sarkılarını kalbinizi açıp dinleyebiliyorsanız o zaman anlayabilirsiniz her açıdan nasıl bir adamdı?
Yukarı Dön
b@zittirici Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 50
  Alıntı b@zittirici Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2005 Saat 18:56

eskiler hep başka çünkü yaşadıkları da başkaa

unutulmaz onlar şarkıları hep yaşarr...

eğer her şeyin yalandan ibaret oldugunu kabul edebilirseniz artık hiç bir şey sizi incitmez...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Alıntı mayhem666 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2005 Saat 18:25
UNUTAMADIK CEM BABAYI
Yukarı Dön
dark_angel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 209
  Alıntı dark_angel Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 14 Mart 2006 Saat 23:57
geçen gün gittiğim barış panayırında 3 dene şarkı söyleyen akademi barışın söylediği bi şarkıda tabi ki cem karaca nın ıslak ıslak ıydı...o orda şarkıyı söylerken keşke cem karaca burda olsaydı diye geçirdim içimden hep..sonra eve geldim cem karaca dinledim 2 saat....ah çekesim geldi..
moral
if you love someone,set them free.
if they return to you,put several 8 inch blades into their head.
if they return again,then RUN...JUST RUN...
Yukarı Dön
Hecatomb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Geyik Inside

Gönderilenler: 1558
  Alıntı Hecatomb Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 15 Mart 2006 Saat 00:03

Orjinalini yazan: dark_angel

ah çekesim geldi..

31?

While there is a time poor class, we are in it; while there is a mutinous element, we are of it; where there is a life that must be bought, we are not f**king free.
Buried Inside - Time As Commodity
Yukarı Dön
dark_angel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 209
  Alıntı dark_angel Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 15 Mart 2006 Saat 00:11
Orjinalini yazan: Hecatomb

Orjinalini yazan: dark_angel

ah çekesim geldi..

31?

heee 31  64

moral
if you love someone,set them free.
if they return to you,put several 8 inch blades into their head.
if they return again,then RUN...JUST RUN...
Yukarı Dön
queenofloss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 134
  Alıntı queenofloss Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 15 Mart 2006 Saat 04:04
ya benimde tamirci çırağını dinleyesim var ama yok bende o şarkı isteyeyim bari miletten biri göndersin offffff anasını satayım offf efkarlandım bee....sesine hasta olduğum vede ne yazıkki kaybettiğimiz şahsiyettir bu insan, sevilesi, saygı duyulası,  alkışlanası
I am the Queen of Loss...For every dear smile I feel I'm not one of you...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Alıntı mayhem666 Alıntı  Yanıt YazCevapla bullet Gönderim Zamanı: 29 Ağutos 2007 Saat 22:23
!.Rockinside Uyarı.! Linkleri Görebilmek için Giriş Yapınız yada ÜYE OLUNUZ.o_O

bu şarkıyı dienlemeden sakın ha cem karacayı seviyorum demeyin ;);)

oy töre töre ille de töre ,bir cana kıymak göz göre göre..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 9.03
Copyright ©2001-2007 Web Wiz