![]() |
küçük İskender? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
boddah
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 18:47 |
|
ahah çabanı takdir ediyorum sevgili eran. normal şartlarda ben de pek öyle cicili bicili konuşan bi hatun değilimdir zaten, benim de gay birine top dediğim olmuştur ama bunu senin gibi: "gay demeyelim biz. TOP diyelim" şeklinde sırf hakaret amacıyla yapmış değilim henüz. ki bu özellikle kendi adıma, saygı duyduğum bi herifse, işler değişiyor tabi. yoksa umrumda değil.
|
|
|
dönünce birden yüzüme, yüzümün bu en yitik çağına
dedi ki: siz niye yoksunuz acaba? |
|
![]() |
|
eran
Kurucu
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Virgin Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5265 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 20:40 |
|
hatun olduğunu bilseydim direkt sen haklısın derdim ilk olarak tüh
|
|
|
ellaam!
|
|
![]() |
|
tunca
Üye
Forumun Piji Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3255 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 03:19 |
|
HATUNSAN AĞZIMA SIÇ
|
|
![]() |
|
boddah
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 13:58 |
|
tunca, ağza sıçmak pek hobim değildir ama sana bi şans tanıyabilirim tabi.
eran, eyvallah. |
|
|
dönünce birden yüzüme, yüzümün bu en yitik çağına
dedi ki: siz niye yoksunuz acaba? |
|
![]() |
|
diptisakistak
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Ağutos 2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ağutos 2010 Saat 15:01 |
|
Pek severim çok severim.Ve sevilmemesini bir türlü anlayamam.Eaaa..yorumlardan birinde (e şimdi alıntı yapamayacağım geçti.) aklıselim olmamasından dolayı hastasıyımdır gibi bi yazı okudum.Fazlasıyla bende katılıyorum..'Çin lokantası' pek okunası - dinlenesidir.
|
|
|
Ve başka bir şişe için tartışmaya koyuluyorum.Onun için..benim için..hepimiz için...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |