![]() |
küçük İskender? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
siyah_23
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2004 Konum: Turks and Caicos Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Konu: küçük İskender?Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2004 Saat 21:41 |
|
bilir misiniz..okur musunuz...anlar mısınız...sever misiniz...sevişir misiniz....
vs.. |
|
|
tabiat dolayısıyla kapalıyız...
|
|
![]() |
|
DeLi
Üye
Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 482 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2004 Saat 23:25 |
|
makedonya kralı ya, bizim oradan
|
|
|
Oooh Majesty
Your kingdom is lost And ruins remind of your time Run, run, run Behind Run, run |
|
![]() |
|
kaizz
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Neutral Zone Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1104 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2004 Saat 23:43 |
|
küçük olanını sormuş ama arkadaş. tereyağlısını severim gibi kötü espriler de yapılmasın lütfen.. bilirim, okumam (hitap etmedi), sevişmem.
|
|
|
Oh they say that it’s over,
And it just had to be Yes they say that it’s over, We’re lost children of the sea... |
|
![]() |
|
WoLoLo
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Cuba Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2004 Saat 23:54 |
|
olsada olmasada olur. olmasa daha iyi olur hatta. hiç olmazsa anneler sokağa erkek evlatlarını daha rahat salar
|
|
|
yaaaaaa
|
|
![]() |
|
sepherina
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Ağutos 2004 Konum: Papua New Guinea Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2004 Saat 23:59 |
|
Kati suretle sevmiyorum. Sevemiyorum hatta nefret boyutunda bir gıcığım var ona karşı..
|
|
|
Bir yanım patlamaya hazır bomba gibi.Diğer yanım meşale gibi için için yanıyor. karar veremiyorum yanmaya devam mı etsem patlasam mı....
|
|
![]() |
|
WoLoLo
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Cuba Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2004 Saat 01:23 |
![]() allah korusun ![]() |
|
|
yaaaaaa
|
|
![]() |
|
lugalbanda
Kurucu
Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2003 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1330 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2004 Saat 13:05 |
|
ben tanıştım kendisiyle,kişilik olarak bişey söyleyemeyeceğim fazla uzun konuşamadık ama şair olarak saygı duyarım ve severim ;
bir martıyı ağlattın işte |
|
![]() |
|
WoLoLo
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2004 Saat 18:28 |
|
fazla konuşmaman iyi olmuş valla.. sarkabilir
|
|
|
yaaaaaa
|
|
![]() |
|
kaizz
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Neutral Zone Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1104 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2004 Saat 19:55 |
|
homofobik model löwele.
|
|
|
Oh they say that it’s over,
And it just had to be Yes they say that it’s over, We’re lost children of the sea... |
|
![]() |
|
WoLoLo
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2004 Saat 21:23 |
|
aaa olur mu? bir endüstri onlar olmazsa batar be... hatta karşıt cinsli olanlarının hastasıyız
![]() konu sapçak şimdi :) |
|
|
yaaaaaa
|
|
![]() |
|
Gandalf
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ağutos 2004 Konum: Virgin Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 647 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2004 Saat 21:55 |
|
Ahahaha.. |
|
![]() |
|
siyah_23
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2004 Konum: Turks and Caicos Islands Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2004 Saat 16:44 |
|
......
ed.la ilgisizseniz bile, rocksever kişiliğini bilirsiniz sanmıştım..neyse.. siyah23 kullandigin dile dikkat etmezsen sadece yazini editlemekle kalmayacagim, kendine ceki duzen ver!daha ilk mesajdan ne bu hiddet diyebilirsin ama sirf seninle ayni acidan bakmiyorlar ya da k.iskenderi sevmiyorlar diye bu forumda rockinside icin ya da fikrini belirtmis herhangi birisi icin hakaret dolu sozler sarfedemezsin! lilith |
|
|
|
|
![]() |
|
Black Rose
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2004 Konum: Zimbabwe Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2004 Saat 20:04 |
|
666 kitabını çok sevdim. oradaki denemlerden bir tanesi ahlak'la ilgili. bence ordaki tespitler yerinde olmuş. kısacası ben o denemeyi çok beğendim. tabi kitapta güzel olan daha pek çok deneme de var. bence bulunup okunmalı....
|
|
![]() |
|
lilith
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2004 Konum: Czech Republic Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 827 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2004 Saat 20:07 |
|
ben de flues'i cok sevmistim.siirleri de guzel aslinda kerem ile sulenin ayrilik senfonisi miydi tam hatirlayamadim adini ama guzel gondermeler yapiyordu tum kliselere..
|
|
|
apo pantos kako daimonos
|
|
![]() |
|
lilith
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2004 Konum: Czech Republic Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 827 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2004 Saat 20:46 |
|
ekside buldum bunlari..şiirlerinde en çok kullanılan kelimeler:
anne iğfal etmek öldürmek bıçaklanmak ve bıçaklamak kan kusturmak, kan kusturmak tecavüz intihar ağlamak ağlatmak yaralanmak kabus acizlik uyuşturucular ve bedensel uyuşmalara referans yapan kelimeler(esrar, marihuana, çekmek) alkol prezervatif hüzün vurmak (vurun, vursun gibi) kudurmak kudurtmak.. cinsel tercihleri icin yorumum da soyle ; oğlancı olduğunu bağıra çağıra cümle aleme ilan etmekle,kızlara laf atan abaza, kıro, maganda diye nitelendirilen tiplerin "geçen gün bir karı görmüşüm ki taş gibiydi" ifadeleri arasında seviyesizlik açısından hiç bir fark görmuyorum. o kırolar arasinda toplumda saygin yer edinmis olanlar da var.oyleyse neden k.iskenderin olmasin? |
|
|
apo pantos kako daimonos
|
|
![]() |
|
ghassos
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2004 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2004 Saat 20:56 |
|
bilirim,okurum,dinlerim,tanırım,tanışırım,severim,kuzenimin arkadaşı gerçi ama hiç sevişme fırsatım olmadı...çok aklıselim olmamasında dolayı hastasıyımdır..yerinize öperim yanaklarından....
|
|
|
everyday of my life i'm forced to add another name to the list of people.who piss me off..
|
|
![]() |
|
fadasa
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2004 Konum: Isle Of Man Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2004 Saat 22:09 |
|
alexander iskenderunu da kurmuştur geçerken ilk adı zaten alexandrette iskenderunun tek bağım o yani iskenderundayım ha bide yılını verebilirim 333 666 nın yarısı bi tesadüf mü bilemem ama 333 yılında iskenderun(alexandrette) u uruyor konuyu birazcik takip etsen bahsedilen iskenderin sair&yazar kucuk iskender oldugunu ve iskenderunu kuran alexanderla isim benzerligi harici hic bir alakasi olmadigini gorurdun.lutfen biraz dikkat.. lilith |
|
|
quis custodiet ipsos custodes?
|
|
![]() |
|
siyah_23
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2004 Saat 20:41 |
1.hakaret etmedim.gerçek bazen hakarettir. 2.küçük iskender deil eşcinsellere laf söylenmiş..(ben de fan falan deilim.) 3.evet söylediklerimin arkasındayım.çünkü hala ..ısrarla rocker ların elit bi kesim olduğunu düşünüyorum. |
|
|
|
|
![]() |
|
lugalbanda
Kurucu
Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2003 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1330 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2004 Saat 21:52 |
|
Eşcinselleri aşşağılayın, sonra sırayla yahudi ve çingenelere hakaretler ederiz değilmi ne güzel! Her gün dinlediği müzik grubunun vokali yada başka bişeyi gay olunca ben müziğine bakarım diyen insanların, konu edebiyat ya da başka birşey olunca böyle triplere girmesi hoş değil. Forumun bu bölümü edebiyatla ilgili cinsel tercihlerle ilgili değil. Müzik gruplarına hakaret,aşşağılama içeren mesajlar silinir ve yazan kişi uyarılır tekrar ederse forumdan uzaklaştırılır,bu kural burada da bahsi geçen sanatçılar için geçerli.
|
|
![]() |
|
almighty
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2004 Konum: Svalbard Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1047 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2004 Saat 22:46 |
|
ben gaylerin alayına karşıyım. bu adamın tek farkı meşhur olması. edebiyatı da lilithin dediği gibi seviyesiz.
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |